اگر کارمند هستید از این نوشیدنی ها غافل نشوید!

۴ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

همیشه در محیط کار نوشیدن و یا خوردن غذا با همکاران بسیار لذت بخش است . در جامعه کارمندی ایرانی که همیشه سر کار باید نوشیدنی باشد و اکثر موقع ها هم علاوه بر نوشیدنی صبحانه هم قرار می گیرد که بسیار جالب می تواند باشد و خالی از لطف و گفت و گو نیست . این روز ها اکثر کارمند ها نیاز به خوردن نوشیدنی در کار های خود نیاز دارند .که باعث این می شود که کارها به نحو احسنت انجام می شود.در این روز های سرد که اکثر کارمند های دنبال یک نوشیدنی عالی هستند و  هر کسی به راحتی می تواند هر لحظه که دلش می خواهد در پشت میز کار، نوشیدنی مورد علاقه اش را در یک لیوان کاغذی زیبا و با کیفیت بنوشد. لیوان های کاغذی دوجداره ای که نه تنها نوشیدنی را گرم نگه می دارد بلکه با حفظ طعم و مزه، لحظات رویایی و خاصی برایتان رقم می زنند.

نوشیدنی های مناسب برای کارمندان کدام است؟

امروزه بر کسی پوشیده نیست؛ استفاده از نوشیدنی های مناسب در محیط کار ارتباط مستقیمی با راندمان کاری کارمندان دارد و می تواند میزان اشتباه آنها را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. افراد شاغل در یک محیط اعم از کارگر، کارمند یا مدیر، حداقل یک سوم یا در بعضی موارد نصف روز خود را در محیط های کار می گذرانند که طبیعتا لازم است در آنجا هم به فکر حفظ سلامت خود باشند.

سلامت شخصی کارکنان نه تنها باعث حفظ آرامش و افزایش میزان بهره وری می گردد بلکه می تواند با بالابردن سطح نشاط محیط کارمندی، استرس و فشار فضای کاری را کاهش داده و در نهایت باعث افزایش بازده کاری گردد.

البته برای رسیدن به این سطح از رضایتمندی، لازم است که صاحبان مشاغل و مدیران مجموعه ها، آگاهی کامل نسبت به میزان کالری و تاثیرات نوشیدنی های مختلف بر عملکرد کارمندان داشته باشند تا با اتخاذ تصمیم های درست، فضای کاری خود را به محیطی شاداب و پر انرژی تبدیل نمایند. به همین خاطر در ادامه به برخی از نوشیدنی های مفید و مناسب محیط های کاری اشاره می کنیم:

آب

آب به عنوان سالم ترین نوشیدنی در دنیا، در همه حال بهترین نوشیدنی مورد مصرف کارمندان می باشد که توصیه می شود به هیچ وجه از فواید آن خصوصا در فصل های گرم سال غافل نباشید. آب سالم با دمای مناسب علاوه بر تامین انرژی و ایجاد نشاط و شادابی، باعث پاکسازی بدن شده و سلامت کارمندان را تضمین می کند.

 قهوه

قهوه به عنوان یک نوشیدنی داغ، یکی از مهم ترین و پر مصرف ترین نوشیدنی های محبوب در سراسر جهان به شمار می رود. تحقیقات اخیر دانشمندان در انگلستان نشان می دهد مصرف قهوه در محل کار می تواند تمرکز، کارایی و حافظه کارمندان را بهبود بخشیده و میزان اشتباهات آنها را کاهش دهد. بر اساس این تحقیق نوشیدن قهوه برای کارمندان خصوصا پزشکان و کارمندان شیفت شب مناسب بوده و به آنها کمک کند تا با حفظ هوشیاری، کمتر احساس خواب آلودگی و خستگی کنند.

البته اگر در شرایطی بودید که امکان تهیه قهوه را نداشتید، امروزه دیگر اکثر کافه ها امکان سرو بیرون بر قهوه را دارند و شما به راحتی می توانید به صورت آنلاین قهوه مورد نظر خود را سفارش داده و آن را گرم و خوش طعم تحویل بگیرید. زیرا در حال حاضر لیوان های جدید دوجداره کاغذی درب دار که در اندازه ها و رنگ های مختلف طراحی می شوند، این امکان را به کافه داران می دهند تا با خیال راحت، نوشیدنی های خاص خود را به صورت آنلاین عرضه کنند و به هیچ وجه نگران سرد شدن آنها نباشند.

 چای

چای به عنوان یک نوشیدنی کافئین دار بسیار در بین ایرانیان محبوب می باشد. نوشیدن چای در محل کار، به عنوان یکی از اصلی ترین و پرطرفدارترین نوشیدنی سنتی، در صورتی که با شکر یا قند زیاد میل نشود، خالی از فایده نیست. کافئین موجود در چای می تواند باعث نشاط و کارایی حافظه گردد و میزان هوشیاری کارمندان را افزایش می دهد.علاوه بر این نوشیدن چای باعث رفع خستگی و تشنگی هم شده و می تواند بعد از ساعت ها کار، سطح انرژی افراد را دوباره بالا ببرد

 شیر

شیر به عنوان یک نوشیدنی کم کالری اما بسیار مفید، هم به صورت داغ و هم به صورت سرد مصرف می گردد. این نوشیدنی که آرامش بخش هم می باشد می تواند نوسانات خلقی کارمندان را کنترل کند و آرامش را به محیط کاری برگرداند.

البته برای جذب بهتر کلسیم موجود در شیر پیشنهاد می شود شیر را بدون هیچ افزودنی مصرف کنید، زیرا قطعا سلامت فراورده های شیری مانند شیر کاکائو، شیر موز و … بسیار کمتر از شیر خالص می باشد.

 آب میوه

آب میوه ها در صورتی که تازه و بدون مواد نگهدارنده باشند، جزء مفیدترین و سالم ترین نوشیدنی های مورد توصیه پزشکان هستند. این نوشیدنی ها که بهتر است مناسب با آب و هوای هر فصل مصرف گردد؛ به علت دارا بودن آنتی اکسیدان در کاهش فشارهای کاری و استرس بسیار سودمند هستند. زیرا میوه هایی مانند پرتقال و لیمو در فصل سرما می توانند باعث بالا رفتن مقاومت بدن و رفع خستگی و آرامش گردند، میوه های مناسب فصل گرما هم با تامین انرژی بدن از گرمازدگی و مسمومیت جلوگیری می کند. 

 نوشیدنی های سنتی گرم

در فرهنگ ایرانیان، نوشیدنی های سنتی مانند انواع چای ها و دمنوش ها که بر اساس تجربه های شخصی نقش مفیدی در حفظ سلامت اشخاص ایفا می کنند، بسیار محبوب و پرطرفدار هستند. این نوشیدنی های سالم معمولا باعث بالا بردن مقاومت بدن و رفع خستگی افراد شده و کمک می کند تا افراد با نشاط بیشتری به انجام امور بپردازند.

 نوشیدنی های سنتی سرد

ایرانیان از قدیم در فصل های گرم سال از نوشیدن انواع شربت های خنک که در متعادل سازی دمای بدن کمک کننده می باشند، غافل نمی شدند. نوشیدنی هایی مانند خاک شیر، تخم شربتی و … که توانایی رفع تشنگی و تنظیم دمای بدن را داشته و به افراد کمک می کند تا فعالیت های خود را بهتر انجام دهند و کمتر احساس خستگی کنند.

 نوشیدنی های کافی شاپی

نوشیدنی هایی مانند نسکافه و انواع قهوه هایی که در آنها از شیر، شکلات، خامه و کاکائو استفاده می شوند، از جمله نوشیدنی های محبوب کارمندان هستند که توصیه می شود به هیچ وجه در مصرف آنها زیاده روی نشود. این نوشیدنی ها با مصرف متعادل می توانند باعث بالا رفتن سطح هوشیاری و افزایش تمرکز افراد شده و تعداد اشتباهات آنها را کاهش دهد.

 نکات مهم

نشستن های طولانی مدت در پشت میز، اگر همراه با نوشیدنی ها و غذاهای پرکالری و نامناسب باشد، نه تنها سلامت کارمندان را به خطر می اندازد، بلکه در دراز مدت راندمان کاری را نیز کاهش داده و باعث کاهش میزان بهره وری اداره یا محیط کار می گردد. بنابراین نه تنها لازم است در مورد سلامت موادی که می نوشید، دقت داشته باشید بلکه حتما نوشیدنی خود را در یک لیوان استاندارد و با کیفیت بنوشید. مثلا برای نوشیدنی های داغ به هیچ وجه از لیوان های یکبار مصرف پلاستیکی استفاده نکنید.

در حال حاضر در بازار؛ لیوان های کاغذی دوجداره با کیفیتی وجود دارند که با حفظ طعم و مزه نوشیدنی، آن را برای مدت طولانی گرم نگه می دارد. این لیوان های کاغذی با کیفیت که در اندازه های مختلف تهیه می شوند، کاملا بهداشتی بوده و قابلیت بازیافت دارند. بنابراین اگر لیوان شیشه ای یا فنجان مناسب برای نوشیدنی های داغ در اختیار ندارید، با خیال راحت یکی از این لیوان های کاغذی زیبا را برای نوشیدن چای یا قهوه خود انتخاب کنید و در کمال آرامش، از طعم نوشیدنی بی نظیر خود لذت ببرید. 

شما میتوانید از لیوان هایی با کاغذ استروک یا همان کاغذ لیوان یکبار مصرف متنوع استفاده کنید.تا علاوه بر لذت بردن از نوشیدنی ها از ظاهرشان نیز لذت ببرید.

منبع: صنایع سلولزی بایدا

نکات مهم در چیدمان میز های مناسبتی

۲ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

برای بعضی از افراد جامعه غذا خوردن مهم ترین چیز است و همیشه با صبر و حوصله و عشق شروع به غذا خوردن می کنند. برای بعضی ها هم غذا خوردن و هم تزیین غذا بسیار مهم است که در هر حال به آن غذا عشق بورزند. اما در مهمانی ها یک چیزی که بسیار مهم است و شاید برای خیلی ها مهم نباشد چیدن میزها در زمان برگزاری برای صرف غذا باشد.چیدن میز  می تواند برای بعضی ها مهم باشد و از خود خلاقیت هایی رخ بدهد که باعث شود که در همه اشتها را دو چندان کند و بسیار خوب عالی به نظر برسد.اگر این چنین شود و در مهمانی هنر برگزار کننده را می رساند و باعث این می شود که همیشه  مهمانی در خاطره ها ثبت شود و به خوبی همیشه در ذهن ها بماند.پس چیدن میز ها در همه مناسبت ها باعث این می شود که در همه مهمانی ها به عنوان خاص ترین مهمانی ها یاد شود

چرا استفاده از ظروف یکبار مصرف در جشن ها بهتر است؟

با توجه به این که تعداد مهمان در جشن ها ومهمانی های مهم، معمولا زیاد است، استفاده از ظروف یکبار مصرف با کیفیت و سالم میتواند هوشمندانه ترین انتخاب میزبان باشد. در سال های اخیر که صنعت چاپ و تولید ظروف کاغذی یکبار مصرف رشد فوق العاده ای داشته، به راحتی می توان انواع ظروف با کیفیت و زیبا را در بازار پیدا کرد که هم نیاز به شستشو نداشته و هم به میزبان این امکان را می دهند تا هر آنچه که در ذهن دارد را در معرض دید مهمانان قرار دهد.

قطعا به همین خاطر است که هر روز شاهد طراحی و تولید ظروف یکبار مصرف در طرح ها و اندازه هایی هستیم که هر بیننده ای را سر ذوق می آورد. ظرف های کاغذی یکبار مصرفی زیبایی که نه تنها برای خوردن و نوشیدن مناسب هستند و از نظر طرح و رنگ تنوع بی نظیری دارند، بلکه از نظر سلامت هم استاندارد های جهانی را داشته و قابلیت بازیافت دارند.

 

نکات مهم در چیدمان میز:

البته قبل از هر خریدی لازم است، نکاتی در مورد چیدمان یک میز مهمانی یا میز تولد، ولنتاین، سالگرد ازدواج و… بدانید  و رعایت کنید. نکاتی که قطعا دانستن آنها می تواند هنر مهمان نوازیتان را به زیبایی در معرض دید همگان قرار داده و به شما در چیدن یک میز لوکس و مجلل با ظروف یکبار مصرف کمک می کند.

بعضی از این نکات مهم به شرح ذیل می باشند:

 

·   از سفره زیبا و شیک استفاده کنید.

یک سفره نسبتا ضخیم که با میز شما از نظر ابعاد و شکل هماهنگی داشته باشد، این امکان را ایجاد می کند که ظروف روی میز حرکت نکرده و در هنگام برداشت و قرار دادن؛ سرو صدای زائد ایجاد نکند. این نکته بخصوص در مهمانی هایی که بچه ها حضور دارند، بسیار مهم می باشد.

  •   از معجزه شمع و گل غافل نشوید

همیشه استفاده از گل و شمع بر روی میز تاثیری اعجاز انگیز خواهد داشت و فضای میهمانی را بسیار دلچسب و رمانتیک خواهد کرد. البته در استفاده از آنها زیاده روی نکنید و آنها را به گونه ای روی میز قرار دهید که دسترسی به ظروف و خوراکی ها را مسدود نسازد.

  •   دستمال سفره مناسب انتخاب کنید.

با توجه به این که امروزه تنوع رنگ و طرح های دستمال های کاغذی بسیار زیاد می شود، توصیه می شود به دنبال یک دستمال کاغذی ساده باشید که با میز غذا هارمونی داشته و مانع شلوغ نشان دادن میز می شود. استفاده از حلقه های دستمال سفره هم، تاثیر بسیار زیادی بر جذابیت میز شما خواهد داشت.

  •   برای نوشیدنی ها لیوان مناسب انتخاب کنید.

تناسب بین نوع نوشیدنی و لیوان یکی از مهمترین نکاتی است که باید به آن توجه کنید. لیوان های کاغذی و پلاستیکی یکبار مصرف موجود در بازار از نظر سایز، رنگ و طرح تنوع بی نظیری دارند که به راحتی می توانید لیوان مناسب نوشیدنی خود را انتخاب نمایید.

  •   نوشیدنی سرد در لیوان پلاستیکی شفاف

در مورد نوشیدنی های سرد مانند انواع نوشابه ها و شربت ها می توانید با خیال راحت از ظروف پلاستیکی و شفاف استفاده کنید و هیچ نگرانی بابت مسائل بهداشتی نداشته باشید. البته اگر تمایل داشته باشید؛ می توانید از لیوان های کاغذی یکبار مصرف که میزتان را مجلل تر جلوه می دهد، استفاده کنید.

  •   نوشیدنی های داغ در لیوان های یکبار مصرف استروک

دانشمندان ثابت کردند زمانی که در لیوان پلاستیکی آب جوش ریخته می شود، مواد شیمیایی موجود وارد آب شده و از آن طریق وارد بدن می شود. بنابراین اگر دغدغه بهداشتی دارید و برای سلامت خود و مهمان هایتان ارزش قائل هستید، حتما از لیوان های کاغذی مناسب مانند لیوان کاغذ استروک مات یا کاغذاستروک  گلاسه، لیوان های کاغذی دوجداره و یا لیوان های یکبار مصرف گیاهی استفاده کنید که نه تنها کیفیت اصلی نوشیدنی را حفظ می کند بلکه به علت کیفیت چاپ، ظاهری بسیار زیبا و حرفه ای هم دارند.

علاوه بر این اگر تمایل دارین چند نوع نوشیدنی گرم یا سرد سرو کنید، پیشنهاد می شود با ایجاد تنوع در انتخاب مدل، اندازه و طرح های لیوان های کاغذی، هم میزتان را زیباتر کنید و هم به مهمانان حق انتخاب بدهید. نحوه چیدمان لیوان ها با صورت مخروطی هم می تواند به میز پذیرایی حالت باشکوهی بدهد.

  •   غذاها را با بسته بندی و وکیوم روی میز قرار ندهید.

این نکته بسیار مهم است که اگر غذایی را از بیرون سفارش داده اید، به هیچ وجه آنها را با بسته بندی و وکیوم بر روی میز قرار ندهید و حتما در ظرف مناسب سرو کنید. در حال حاضر ظروف زیبا و فوق العاده ای برای سرو انواع سوپ، کباب و … در بازار موجود می باشد که به راحتی می توانید غذای سفارشی را گرم نموده و با دیزاینی مطابق سلیقه خود در ظروف یکبار مصرف با کیفیت و سالم قرار دهید.

 

·   میز را شلوغ نکنید.

شلوغ نبودن میز به مهمان ها کمک می کند تا انتخاب های بهتر و سریعتری داشته باشند و خیلی راحت بتوانند غذای مورد علاقه شان را بکشند. برای این کار می توانید میز را به چند بخش اساسی تقسیم کنید و هر بخش را به یک مورد اختصاص دهید. فرقی نمی کند که میز بزرگ باشد یا کوچک، مهم این است که از نظم و توالی خاصی برخوردار باشد.

پیشنهاد می شود در قسمت آغازین بشقاب و ظروف یکبار مصرفی که مورد نیاز می باشد را به صورت مرتب و زیبا بچینید تا مهمان با برداشتن بشقاب، قاشق و چنگال به بخش میانی میز که محل چیدن خوراکی ها و غذاهای سرو شده می باشد، برود. در قسمت پایانی میز نیز نوشیدنی ها و لیوان های کاغذی مناسب و با کیفیت خود را بچینید تا با انتخاب آنها بتواند میز را ترک کند.

 

·   در انتخاب تعداد ظروف از افراط و تفریط بپرهیزید.

درست است که امروزه به علت رشد صنعت تولید ظروف یکبار مصرف، این ظروف در طرح ها و مدل های متنوعی عرضه می گردند، ولی لازم است حتما در انتخاب ظرف، به نوع غذا و مقدار آن توجه کنید. تعداد ظروفی هم که بر روی میز قرار می دهید باید کاملا متناسب با مهمانان باشد.

با توجه به این که امکان دارد بعضی از مهمانان از ترکیب طعم ها و مزه ها لذت نبرده و ترجیح بدهند برای هر نوشیدنی یا خوراکی از ظرف جداگانه استفاده کنند، پیشنهاد می شود بعضی از ظروف مانند لیوان های کاغذی، قاشق و چنگال یکبار مصرف و….  را بیشتر از تعداد تهیه کنید.

  •   غذاها را به گونه ای سرو کنید که کیفیت آنها حفظ گردد.

اگر برای مهمانی غذاهای فست فود مانند مرغ سوخاری یا پیتزا در نظر گرفته اید و ترجیح می دهید تا آنها را در ظرف های یکبار مصرف یکدست و زیبا سرو کنید، توصیه می شود حتما از کاغذهای سینگل با کیفیت استفاده کنید تا غذاهای مورد نظر تا پایان مهمانی از کیفیت مورد نظر شما برخوردار باشد.

در مورد انواع کتلت ها، شامی و … هم می توانید از کاغذهای سینگل موج دار که روغن را به خوبی جذب کرده و مانع ماسیده شدن روغن به غذا می شوند، استفاده کنید.

نکات بیشتر:

البته همه نکاتی که بیان شد می تواند با سبک مهمانی شما تغییر کند؛ ولی در هر صورت شرایط مهمانی را به گونه ای تدارک ببینید که مهمان احساس راحتی و آرامش داشته باشد.

  •       در زمان سرو غذا بهتر است؛ موسیقی ملایم با صدای مناسب پخش کنید تا لذت غذا خوردن و دورهمی، دو چندان گردد.
  •       اگر تعداد مهمان هایتان زیاد است، از توجه به نکاتی که بیان شد، غافل نشده و حتما میز را با دقت و وسواس خاصی بچینید. پیشنهاد می شود نحوه حرکت مهمان ها را پیش بینی کنید و میز را به گونه ای بچینید که مهمانان به راحتی بتوانند به غذای مورد نظر خود دسترسی پیدا کنند. ( مثلا فست فودها را از غذاهای سنتی جدا کنید و برای هر کدام ظرف مناسب سرو در نظر بگیرید. )
  •       دقت کنید اندازه بشقاب ها و ظرف های یکبار مصرف با نوع غذا متناسب باشد.
  •       حواستان به میز باشد تا اگر غذایی احتیاج به شارژ مجدد داشت، بلافاصله انجام شود.
  •       نوشیدنی ها را در کنار لیوان کاغذی یکبار مصرف به گونه ای قرار دهید که در دسترس باشند. پیشنهاد می شود در مهمانی های شلوغ، میز نوشیدنی را جدا کنید.

منبع: صنایع سلولزی بایدا

دلایلی که ایتالیایی ها عاشق پیتزا مارگاریتا هستند!

۴ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

بعضی چیز ها در تار و پودر کشور ها هستند و از طریق کشور خودشان  به جهانیان عرضه می شوند که بسیار برای کشور های دیگر جذاب و زیبا هستند. در این زمینه شاید ایتالیا  بتواند از بقیه کشور ها پیشتاز باشد ایتالیایی ها توانسته اند که در این سال ها از طریق محبوب ترین غذایشان در جهان شناخته شوند.شاید محبوب ترین پیتزا برای خود مردم ایتالیا است.ایتالیایی ها این پیتزا را بسیار دوست دارند به خاطر رسپی ساده ایی که این غذا دارد. این پیتزا جز بهترین پیتزا ها برای مردم دنیا است و جز خوش مزه ترین پیتزا ها است و کلی طرفدار داره این پیتزا در سراسر دنیا. این پیتزای لذیذ و فوق العاده که برای نخستین بار با سه رنگ پرچم کشور ایتالیا و برای ملکه ایتالیا تهیه شده در حال حاضر در جهان به عنوان یک پیتزای معروف و شناخته شده با دستورالعمل های متفاوتی تهیه می شود.

مارگاریتا یک پیتزای بسیار خوشمزه است که با گوجه تهیه می شود و به همین دلیل در بعضی مناطق به آن پیتزای گوجه فرنگی هم می گویند. این پیتزای کلاسیک ساده، در دنیا طرفداران پر و پا قرصی دارد که آن را با هیچ پیتزای دیگری عوض نمی کنند.پیتزا مارگاریتا به عنوان اولین پیتزایی که به شکل امروزی آن پخته می شود، تاریخچه بسیار جالب و منحصر بفردی دارد که دانستن آن خالی از لطف نمی باشد.

تاریخچه پیتزا مارگاریتا:

در زمان های دور، در منطقه فقیر نشین ایتالیا، نان گردی پخته می شد که روی آن را با روغن و مواد پر می کردند. کم کم آوازه این نان خوشمزه در کل کشور ایتالیا می پیچد و ملکه را وسوسه می کند تا برای خوردن این نان فوق العاده به آن منطقه برود. نانوا که متوجه حضور ملکه می شود، به افتخار حضور ملکه، مواد روی نان را به رنگ پرچم ایتالیا انتخاب می کند و با استفاده از سه ماده گوجه، پنیر و ریحان، نان را به رنگ سبز و سفید و قرمز در می آورد.

از آنجا که نام این ملکه مارگاریتا بود، به افتخار ایشان نام این نان مخصوص که به نوعی اولین پیتزای ایتالیایی محسوب می شد، پیتزا مارگاریتا نامیده شد.

البته این پیتزای سه رنگ، از ویژگی های خاص دیگری برخوردار می باشد که آن را به یکی از محبوب ترین پیتزاهای دنیا تبدیل نموده است. ویژگی هایی مانند:

  •   رسپی ساده

این پیتزای خوشمزه تنها از چهار ماده اولیه تشکیل می شود که در کمال تعجب، در کنار هم طعمی بی نظیر و لذیذ را می سازند. مواد لازم پیتزای مارگاریتا گوجه فرنگی، ریحان، سیر و پنیر پیتزاست که با استفاده از ادویه هایی مانند نمک، فلفل سیاه و آویشن یک ترکیب فوق العاده خوشمزه را به وجود می آورد.

  •   ظاهری هیجان انگیز

در تهیه این پیتزا، گوجه فرنگی نقش بسیار مهمی هم در طعم و هم در ظاهر پیتزا ایفا می کند. بنابراین لازم است حتما از گوجه فرنگی های یکدست با سایز نسبتا کوچک استفاده کنید تا در پایان ظاهری شکیل و زیبا داشته باشیم. استفاده از ریحان تازه بر روی پیتزا، در کنار رنگ قرمز گوجه فرنگی و رنگ سفید پنیر موزارلا می تواند ترکیب رنگ بی نظیر و فوق العاده ای بسازد که اشتهای هر بیننده ای را تحریک می کند.

 

·   پیتزای سالم

با توجه به این که در این پیتزا مانند پیتزا های دیگر از گوشت، مرغ و فراورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس استفاده نمی شود، این پیتزا نسبت به پیتزاهای دیگر سالم تر می باشد. البته اگر در تهیه این پیتزا از مواد اولیه ارگانیک و تازه استفاده شود، سلامتی آن حتما تضمین می گردد.

  •   خمیر نازک و منحصر بفرد

 مهم ترین نکته در تهیه پیتزا مارگاریتا، خمیر پیتزا می باشد که لازم است حتما از خمیر نازک استفاده کنیم که روی آن را با موزارلا، گوجه فرنگی و ریحان تازه پر کنید. خمیر این پیتزا به تنهایی یکی از دلایل جذابیت و طعم لذیذ این پیتزا می باشد.

·   طعم فوق العاده

درست است که پیتزا مارگاریتا به نوعی پیتزای سبزیجات محسوب می شود که طبیعتا نباید باب میل خیلی از افراد باشد، ولی نتیجه کاملا برعکس بوده و این پیتزای ساده با ترکیب گوجه فرنگی و پنیر بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد. عطر ریحان هم به عنوان کامل کننده این ترکیب، طعم این پیتزا را به قدری منحصر بفرد خواهد کرد که شما را نیز به جمع طرفداران پروپا قرصش اضافه خواهد کرد.

  •   پیتزای اقتصادی

با توجه به این که برای تهیه پیتزا مارگاریتا از گوشت و فراورده های گوشتی استفاده نمی شود، این پیتزا معمولا از یک قیمت مناسب و اقتصادی برخوردار است که بهترین گزینه برای افرادی به شمار می آید که به دنبال یک پیتزای ارزان اما خوشمزه و سالم می گردند.

  •   آماده سازی سریع

پیتزا مارگاریتا به عنوان یک پیتزای آسان که از مواد اولیه کم و غیر گوشتی تهیه می شود، در مدت زمان بسیار کمی آماده می شود. برای آماده سازی مواد اولیه و مخلوط کردن پودر گوجه فرنگی با سیر رنده شده و ریحان حداکثر 10 دقیقه وقت لازم است. برای پختن پیتزا در فر هم معمولا 15 دقیقه کافی می باشد. هر چند که در بعضی از رسپی ها، پیتزا را دو بار در فر قرار می دهند و پنیر پیتزا را در بار دوم به آن اضافه می کنند. در این صورت، باز هم این پیتزا در ردیف پیتزاهای بسیار سریع و آسان قرار می گیرد.

در هر صورت اگر دوست گیاهخوار دارید و نگران پختن غذا هستید، پیتزا مارگاریتا می تواند یک انتخاب هوشمندانه باشد که نه تنها خیلی سریع و راحت آماده می شود بلکه حتما باب طبع همه دوستانتان خواهد بود. فقط پیشنهاد می کنم حتما از مواد اولیه تازه استفاده کنید و دقت کنید که خمیر این پیتزا نازک باشد. علاوه بر این حواستان باشد مواد آماده شده را به صورت داغ روی خمیر نریزید و بعد از آماده کردن مواد، کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند.

بعد از پختن پیتزا نیز، حتما آن را در ظرف مناسب بر روی کاغذ سینگل پیتزا با کیفیت سرو کنید تا با جذب روغن و جریان هوا مانع از خمیر شدن و وارفتگی پیتزا شود.

منبع: صنایع سلولزی بایدا

حقیقت های جالب درمورد استارباکس که احتمالا نمی دانید

۳ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

این روز ها دیگر در همه زمینه ها همه برند دارند و کمتر کسی هست که وارد کاری شود و برند خاص نداشته باشد.این روز ها حتی قهوه هم برند های خاص خودش را دارد که بسیار جالب و جذاب هستند. اما معروف ترین برندی که این روز ها در جهان وجود دارد و دیگر اکثر مردم این برند را می شناسند برند استارباکس است و این برند بسیار در سطح جهانی محبوب و جذاب برای کانی که این برند را دوست دارند. استارباکس در این سال ها به خاطر طراحی ها و لیوان هاش بسیار محبوب بوده است  و توانسته است که  در این سالها حتی  بسیار از فروشندگان از لیوان های استار باکس قهوه خود را در لیوان‌هایی که کاغذ استروک آن‌ها طرحی شبیه لوگوی استارباکس دارد، سرو کنند. در این مطلب قصد داریم حقایق جالبی را درباره استارباکس بگوییم که احتمالا آن‌ها را جایی نشنیده‌اید.

۱۰ حقیقت جالب درباره استارباکس

 

دانستن این حقایق درباره بزرگترین کافی‌شاپ زنجیره‌ای دنیا، خالی از لطف نیست.    

۱. استارباکس کارش را با فروش دانه قهوه آغاز کرد.

استارباکس توسط سه شخص برای فروش دانه‌های قهوه و تجهیزات مرتبط به این محصول تأسیس شد. این سه شخص یک نویسنده به نام گوردون بوکر، یک معلم تاریخ به نام زو سیگل و یک معلم زبان انگلیسی به نام جری بالدوین بودند. بعدها این سه نفر مغازه خود را به شخصی به نام هاوارد شولتز فروختند که مغازه فروش دانه قهوه را به یک کافی شاپ تبدیل و نوشیدنی‌هایی با پایه اسپرسو را در آن عرضه کرد.

 

۲. قهوه، تنها محصولی نیست که استارباکس عرضه می‌کند.

استارباکس در کافی‌شاپ‌های خود علاوه بر قهوه، محصولات متنوع دیگری را نیز عرضه می‌کند. منوی کافی‌شاپ‌های استارباکس شامل محصولات زیر است:

  •   انواع مختلف قهوه،‌ اسپرسو،‌ کاپوچینو، لاته، موکا و…
  •   انواع مختلف چای سیاه و سبز
  •   انواع آبمیوه در طعم‌های مختلف
  •   انواع مختلف شکلات داغ

علاوه بر نوشیدنی، می‌توانید در کافی‌شاپ‌های استارباکس از غذاهای متنوعی نیز بهره‌مند شوید،‌از جمله:

  •   انواع مختلف نان و کروسان
  •   میوه
  •   آجیل
  •   گوشت گاو و بوقلمون
  •   کره بادام زمینی
  •   شیرینی‌، کوکی، بیسکویت، کیک و آبنبات
  •   ساندویچ‌های مختلف برای صبحانه یا ناهار

 

۳. با خرید دانه قهوه از استارباکس، هیچ گونه نگرانی بابت آسیاب کردن آن‌ها نخواهید داشت.

بسیاری از افراد به خرید دانه قهوه و دم کردن آن توسط خودشان علاقه دارند. اما نداشتن دستگاهی برای آسیاب کردن دانه قهوه باعث می‌شود که از خرید این دانه‌ها منصرف شوند. با خرید دانه قهوه از استارباکس در صورت تمایل شما، در همان قهوه فروشی دانه‌های قهوه را آسیاب می‌کنند و به شما تحویل می‌دهند.

 

۴. مشتریان وفادار استارباکس، ماهی ۱۶ بار به کافی‌شاپ‌های استارباکس سر می‌زنند!

بیشتر مردم به صورت هفتگی یا برای یک قرار ملاقات خاص به استارباکس مراجعه می‌کنند، اما وفادارترین مشتریان استارباکس، به طور متوسط ماهی ۱۶ بار به کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ای این برند مراجعه می‌کنند.

 

۵. می‌توانید یک نوشیدنی را که در منو وجود ندارد سفارش دهید!

مشتریان استارباکس می‌توانند نوشیدنی مورد نظر خود را به باریستا سفارش دهند و او نیز در صورت وجود مواد اولیه، نوشیدنی مورد نظر مشتری را برای او تهیه خواهد کرد. حتی می‌توانید موردی را که قبلاً در منو بوده و الان حذف شده را در صورتی که هوس کرده‌اید، سفارش دهید!

 

۶. لیوان های استارباکس چندان با طبیعت سازگار نیستند!

لیوان‌های یکبار مصرف استارباکس آنطور که باید و شاید با طبیعت سازگار نیستند و به سرعت تجزیه نمی‌شوند. همچنین امکان بازیافت تمامی موادی که در کاغذ استروک لیوان‌های یک بار مصرف استارباکس به کار رفته است وجود ندارد. برای رفع این مشکل، استارباکس به فروش لیوان و نی‌های چند بار مصرف روی‌ آورده است!

 

۷. مشتری می‌تواند لیوان خودش را برای نوشیدن قهوه بیاورد!

مشتریان می‌توانند برای محافظت از محیط زیست و جلوگیری از تولید زباله‌، لیوان‌های چند بار مصرف خود را همراه خود به کافی‌شاپ بیاورند. علاوه بر این، استارباکس نی‌های چند بار مصرف را نیز در کافی‌شاپ‌های خود به فروش می‌رساند تا به هدفش یعنی صفر شدن میزان فروش نی‌های پلاستیکی برسد.

 

۸. بیش از ۸۷ هزار ترکیب مختلف نوشیدنی توسط استارباکس عرضه می‌شود!

این به آن معناست که شما می‌توانید در هر ماه، ۱۹ لیوان نوشیدنی متفاوت را که توسط استارباکس تهیه شده امتحان کنید!

 

۹. استارباکس هر سال از ۴ میلیارد لیوان برای عرضه محصولاتش استفاده می‌کند!

برآورد می‌شود که کافی‌شاپ‌های استارباکس برای عرضه محصولات مختلف به مشتریانشان در مجموع از ۴ میلیارد لیوان استفاده می‌کنند. با کنار قرار دادن این تعداد لیوان می‌توان سازه‌ای با طول ۳۵ برابر دیوار چین ساخت!

 

۱۰. استارباکس به مشتریانی که از لیوان چند بار مصرف استفاده کنند، پاداش می‌دهد!

شما می‌توانید با تهیه لیوان چند بار مصرف از کافی‌شاپ‌های استارباکس و تحویل آن به کیوسک‌های مخصوص، مبلغی را به عنوان اعتبار دریافت کنید. همچنین در صورت عدم نیاز به این لیوان‌ها، آن‌ها را درب منزل از شما تحویل گرفته و پس از شستشو و استریل شدن به چرخه استفاده باز می‌گردانند. استارباکس قصد دارد تا با این کار مشتریان را به عدم استفاده از لیوان‌های یک بار مصرف و تولید زباله کمتر تشویق کند.

 

کلام پایانی – خرید کاغذ استروک با طرح استارباکس

 

کاغذ استروک، همان بخشی از کاغذ لیوان‌های یک بار مصرف است که دورتادور لیوان کشیده می‌شود. این کاغذها را می‌توان در ابعاد و طرح‌های مختلف تهیه کرد. از آنجایی که استارباکس یک برند مشهور است، تهیه استروک لیوان کاغذی با طرح لوگوی استارباکس، می‌تواند به دیده شدن محصولات شما کمک کند.

بایدا با تولید کاغذ استروک لیوان‌های یکبار مصرف به شیوه‌های نوین، توانسته محصولاتی با قابلیت بازیافت مجدد و تجزیه‌پذیر در طبیعت تولید کند. می‌توانید قیمت کاغذ لیوان کاغذی را در بایدا مشاهده و کاغذ استروک مورد نیاز خود را خریداری کنید.

 

منبع: صنایع سلولزی بایداحقیقت های جالب درمورد استارباکس که احتمالا نمی دانید

نوشیدنی های دوست داشتنی بر پایه قهوه که کافی است، یکبار امتحان کنید

۳ بازديد ۰ ۰ ۰ نظر

قهوه شاید محبوب ترین نوشیدنی گرمی که در جهان وجود دارد و بسیاری از مردم در طول روز از این نوع نوشیدنی استفاده می کنند.شاید  وقتی برای اولین بار در جهان از قهوه استفاده کردند  و طعم و مزه آن را خوششان آمد هیچ کس فکر نمی کرد که این نوشیدنی بسیار محبوب می شود.این نوشیدنی حتی در رایران هم بسیار محبوب بوده است و شاهان  صفوی هم از قهوه هم استفاده می کردند. در دوران قاجار هم محبوبیت این نوع نوشیدنی هم بسیار بالا بود و حتی از قهوه برای حذف کردن رقبا استفاده می کردند که معروف بود به قهوه قجری.در این سال ها هم بسیاری از مردم در دنیا به قهوه خوردن روی آورده اند که بسیار جالب است . در کل خوردن قهوه بسیار می تواند آدم را با نشاط سازد و کار ها به بهترین نحو ممکن در طول روز انجام بدهد و بسیار کار ها را به خوبی انجام دهند.

پودر قهوه زمانی که تحت فشار قرار گیرد، قابلیت های فراوانی پیدا می کند که با اندکی تغییر در تعداد شات، مدت زمان دم کشیدن، اضافه کردن آب، خامه یا پودر شکلات، طعم و مزه ای متفاوت پیدا می کند که به عنوان بخش شادی آور برنامه روزانه افراد بسیار پرطرفدار و محبوب می باشد.

نوشیدنی هایی که بر پایه قهوه هستند، معمولا از گستردگی فراوانی برخوردارند که در کافه ها تحت عناوین مختلف سرو  می شوند. در اینجا ما به چند نمونه از آنها اشاره می کنیم:

1.اسپرسو ( Espresso)

ساده ترین نوشیدنی بر پایه قهوه که از یک شات یا همان 28 گرم قهوه ریز آسیاب شده تشکیل می شود و سریع ترین قهوه ای است که به روش دم کردن به دست می آید. Short Black یا همان اسپرسو در ساده ترین حالت شامل یک شات اسپرسو در یک فنجان اسپرسو داغ می باشد.

 

2.دابل اسپرسو ( Doppio )

اگر برای شروع روزتان نیاز به تقویت و انرژی بیشتری دارید، قهوه دابل اسپرسو یا Doppio که از مقدار بیشتری پودر قهوه درست می شود، بهترین گزینه ممکن خواهد بود. این نوشیدنی از دو شات اسپرسو در یک فنجان تهیه می شود.

 

3.اسپرسو ماکیاتو  ( Espresso Macchiato )

این نوشیدنی که بسیار شبیه به یک شات اسپرسو می باشد؛ معمولا به دو شکل سرو می گردد:

 

· ماکیاتوی کوتاه ( Short Macchiato  )

ماکیاتوی کوتاه همان اسپرسوی معمولی است که مقداری شیر بخار داده شده به حالت کف بر روی آن قرار می گیرد تا طعم تند اسپرسو را بگیرد. تنها نکته مهم در تهیه ماکیاتوی کوتاه رعایت قانون یک سوم هاست. قانون یک سوم یعنی تشکیل سه سطح با سه رنگ مختلف. سطح زیرین اسپرسو، سطح میانی ترکیب اسپرسو و شیر، سطح بالایی شیر بخار داده شده

 

· ماکیاتوی بلند ( Long Macchiato  )

ماکیاتوی کوتاه با اسپرسوی دابل شات، ماکیاتوی بلند است. در این دستور علاوه بر رعایت قاعده یک سوم ها، نکته مهم قرار دادن کف و شیر روی اسپرسو و سپس برگرداندن فنجان یا لیوان در جهت عقربه های ساعت است. تکرار این عمل باعث ترکیب خوب شیر و اسپرسو می شود.

 

4.آمریکانو ( Americano )

ترکیب آب داغ و یک شات اسپرسوی گرفته شده روی آب داغ، نوشیدنی خوشمزه آمریکانو یا Long Black  را می سازد. البته در صورت تمایل امکان اضافه کردن شیر یا جایگزین های شیر به این نوشیدنی هم وجود دارد، ولی رسپی اصلی این نوشیدنی غلیظ همان ترکیب آب داغ و اسپرسو می باشد.

 

5. لانگو ( Lungo )

لانگو یک کلمه ایتالیایی به معنی طولانی است که ظاهری شبیه به آمریکانو دارد ولی با طعمی کاملا متفاوت. در این نوشیدنی آب بیشتری مصرف می شود که طعم ملایمتری نسبت به اسپرسو به آن می بخشد؛ ولی چون زمان عصاره گیری در این نوع قهوه طولانی تر از آمریکانو می باشد، کمی تلخ تر بوده که شاید همین موضوع نیز باعث شده تا این نوشیدنی کم طرفدار باشد.

 

6.کافه لاته  (  Caffe Latte )

این نوشیدنی پرطرفدار که طعم شیرین تری نسبت به اسپرسو دارد، به اختصار لاته گفته می شود که به اسپرسو شیر بخار دیده و فوم شیر اضافه می شود. این نوشیدنی کلاسیک یکی از محبوب ترین نوشیدنی های اسپرسو به شمار می آید که منشا ایتالیایی داشته و ایتالیایی ها از آن فقط برای صبحانه استفاده می کنند.

 

7.پیکو لاته ( PiccolO Latte )

پیکو لاته یک شات ریسترتو از اسپرسو است که روی آن شیر گرم قرار دارد. این نوشیدنی که در ایتالیایی به معنای لاته کوچک است در فنجان اسپرسو سرو می گردد و برای آن دسته از افرادی که از نوشیدن مکرر نوشیدنی های کافئین دار لذت می برند، بسیار مناسب می باشد.

 

8.لاته ماکیاتو ( Latte Macchiato )

این نوشیدنی که در نتیجه تغییر در نسخه اسپرسو بدست می آید؛ شامل یک سوم تا نصف فنجان شیر بخار داده شده و یک شات اسپرسو می باشد. به عبارتی دیگر لاته ماکیاتو یک فنجان قهوه بزرگ سرد یا داغ می باشد.

 

9.کاپوچینو   ( Cappuccino )

قهوه کاپوچینو که بسیار شبیه لاته است کف بیشتری دارد و بر روی آن کف شکلات پودر شده ریخته می شود. البته نکته مهم در سرو کاپوچینو، سرو آن در فنجان سرامیکی می باشد.

 

10.موکا ( Mocha )

ترکیبی از کاپوچینو و هات چاکلت، نوشیدنی خوشمزه موکا را می سازد که برای تهیه آن پودر شکلات را با یک شات اسپرسو ترکیب کرده و به آن شیر بخار داده شده و کف اضافه می کنند. البته اگر تمایل داشته باشید می توانید روی موکای شیرینتان را با خامه فرم گرفته شده؛ تزئین کنید و به عنوان یک دسر برای بعد از غذا استفاده نمایید.

 

11.فلت وایت ( FlaT White )

این نوشیدنی نیوزیلندی بسیار شبیه کاپوچینو می باشد، با این تفاوت که روی این نوشیدنی کف یا شکلات قرار نمی گیرد. برای تهیه این نوشیذنی یک شات قهوه اسپرسو را در فنجان بریزید و به آن شیر بخار دیده؛ بدون فوم شیر اضافه کنید.

 

12.پیکولو لاته  ( Piccolo Latte  )

پیکولو لاته همان قهوه لاته در فنجان اسپرسو می باشد که دو روش برای تهیه آن وجود دارد: یکی با یک شات اسپرسو و دیگری با یک شات ریسترتو.

 

13.ریسترتو   ( Ristretto  )

برای درست کردن ریسترتو یک شات اسپرسوی استاندارد را با نصف آبی که به طور معمول برای درست کردن اسپرسو استفاده می شود، ترکیب کرده و قبل از زرد شدن اسپرسو در حالی که غلظت متوسط پیدا کرده است؛ دستگاه را متوقف کنید. نتیجه کار یک قهوه غلیظ و تیره و البته خوشمزه خواهد بود. در کافی شاپ ها معمولا ریسترتو را با یک لیوان آب سرو می کنند که می توانید بین جرعه ها بنوشید.

 

14.کورتادو (  Cortado )

این نوشیدنی که منشا اسپانیایی دارد اساسا بر روی قهوه و شیر می باشد. در این نوشیدنی مقادیر مساوی اسپرسو و شیر بخار پز با هم ترکیب می شوند و طعم و بافتی متفاوت را ارائه می کنند. در کورتادو شیر بخار داده می شود ولی کفی یا کف دار نیست، به همین خاطر این نوشیدنی ظاهری براق با بافتی صاف دارد.

 

15.آفوگاتو ( Affogatto )

آفوگاتو در اصل یک دسر تابستانی پرطرفدار بر پایه قهوه می باشد که بسیار پرطرفدار و هیجان انگیز می باشد. در این دسر یک اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی را درون یک فنجان حاوی یک یا دو شات اسپرسو قرار یم دهند.

البته علاوه بر نوشیدنی های ذکر شده، نوشیدنی های زیادی هستند که از ترکیب شات های مختلف اسپرسو با قهوه دمی تهیه می شوند مانند اسپرسوی چشم قرمز، اسپرسوی چشم سیاه، اسپرسوی چشم تنبل، قهوه بلک تای، گالائو و … .

امروزه به لطف پیشرفت فناوری و تولید لیوان های کاغذی با کیفیت می توان این نوشیدنی های هیجان انگیز را در هر کجا که دوست داشتید سفارش دهید و به صورت داغ و خوشمزه تحویل بگیرید. زیرا این لیوان های کاغذی به صورت دو جداره تهیه می شوند و ضمن این که دست را نمی سوزانند، می توانند تا مدت زمان قابل توجهی نوشیدنی سرو شده را نیز گرم نگه دارند. البته از نظر سلامت هم دغدغه ای نداشته باشید و سرو نوشیدنی های گرم در این لیوان کاغذی یکبار مصرف نه تنها برای سلامتی شما ضرری نخواهد داشت بلکه به علت قابلیت بازیافتی، هیچ آسیبی به محیط زیست هم وارد نمی کند.

منبع: صنایع سلولزی بایدا